اخبار شرکت گامادسک (Help Desk)

اراده دهنده خدمات هلپ‌دسک

اخبار شرکت گامادسک (Help Desk)

اراده دهنده خدمات هلپ‌دسک

در اوایل سال 1389 بانک رفاه که یکی از مشتریان داده پردازی بود، در مورد سامانه گاما آگاه شده بود، از اینرو خواهان به کار گیری گاما برای مدیریت درخواستهای IT خود در سطح شعبه استفاده کند. با این که سامانه صرفا یک Ticketing بود و بخش تجهیزات، شناسنامه تجهیزات، و انبار قطعات هنوز در گاما ایجاد نشده بود، با توجه به تیم توانمندی که در اختیار داشتیم، به سرعت این بخشها را توسعه دادیم. خوشبختانه بانک رفاه هم اکنون یکی از مشتریان فعال و خوب ما در زمینه استفاده از گاما می‌باشد.

این ایده که نرم‌افزار مدیریت درخواستی که برای خودمان و رفع مشکل خودمان تولید کرده بودیم، توانسته بود در یکی از بانکهای کشور آن هم در سراسر کشور و در سطح شعب راه‌اندازی گردد، انرژی دوچندانی به ما برای ادامه راه داد. البته در این راه پر پیچ و خم حتما اشتباهاتی هم داشته‌ایم و ایمان داریم که مسیر کارآفرینی بجز پیمودن این راه دشوار اما زیبا نیست. در این مسیر است که ما رشد می‌کنیم و اعتقاد داریم که این هنوز اول راه است…

۳ مطلب در دی ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تقریباً هیچ چیز قدرتمندتر از نمایش عالی محصول وجود ندارد. هنگامی‌که دموی خود را به درستی انجام دادید‌، ‌یک نسخه‌ی آزمایشی به مشتری این امکان را می‌دهد تا ببیند و احساس کند که در صورت خرید، اوضاع چگونه بهتر خواهد شد (و در صورت عدم خرید، بدتر).

درخواست دموی گامادسک

برای اطمینان از اینکه نسخه‌ی آزمایشی، فروش محصول شما جلو می‌اندازد، از این قوانین استفاده کنید:

1. نسخه‌ی آزمایشی خود را سفارشی کنید

هر مشتری منحصر به فرد است. بنابراین هر نسخه‌ی نمایشی باید منحصر به فرد با آن مشتری باشد. قبل از اینکه محصولی را به نمایش بگذارید‌، در بخش‌هایی مانند پرونده‌های SEC مشتری‌، بیانیه‌های مطبوعاتی‌، جلسات کنفرانس‌، گزارش‌های سالانه‌، مصاحبه‌های منتشر شده و موارد دیگر را بررسی کنید.

همچنین برخی از اطلاعات خاص درباره افراد ‌یا گروهی را که در حال مشاهده نسخه نمایشی هستند، جمع‌آوری کنید. سپس داده ‌ها و محتویات را متناسب با آن اشخاص‌ یا شرکت تغییر دهید.

2. داستان مشتری را بگویید

نمایش محصول هرگز نباید به گونه‌ای باشد که فقط بازدید از ویژگی‌ها، عملکرد و ‌یا توضیح منوهای نرم‌افزار باشد. در عوض‌، باید داستان مشتری را بیان کند که قبل از استفاده از محصول شما چه مشکلاتی را داشتند و حال اگر استفاده کنند، چه مشکلاتی برطرف خواهد شد و محصول شما چه میزان تاثیرپذیری را خواهد داشت. به عنوان مثال‌، فرض کنید شما در حال نمایش ‌یک محصول نرم‌افزاری هستید که به شرکت‌ها کمک می‌کند موجودی قطعات خود (مدیریت انبار قطعات) را بهتر کنترل کنند. در اینجا دو روش معمول وجود دارد که دموی نرم‌افزار خود را انجام دهید:

  • بی اثر: “در این مدل دمو، بخش‌های مختلف نرم‌افزار توضیح داده خواهد شد. مثلا در منوی بالای نرم‌افزار خود‌، می‌توانیم پرونده‌های موجودی را باز کنیم‌، پرونده‌های موجودی را ذخیره کنیم‌، تنظیمات ترجیحی موجودی را تنظیم کنیم و پرونده‌های موجودی را از پایگاه داده تولید و بعد تبدیل کنیم. منوی بعدی ویرایش است‌، جایی که می‌توانیم سوابق را کپی‌، برش‌، جای‌گذاری و درج کنیم. در منوی بعدی …”
  • موثر: “تصور کنید که از سمت ‌یکی از انبارها، تماسی با شما گرفته می‌شود با این مضمون که تقریبا قطعات آن‌ها تمام شده است و اگر این قطعات را زودتر دریافت نکنند، سیستم ‌ها خاموش می‌شوند و‌ یا در روند کار، اختلالی پیش می‌آید. شما در این نرم‌افزار و در این بخش می‌توانید جست و جو کنید که موجودی اضافی در سایر انبار‌ها به چه صورت است تا بتوانید با تهیه‌ی این قطعات، مشکل انبار مربوطه را برطرف کنید. حتی می‌توانید در این منو، سیستم ارسال قطعات را به گونه‌ای تنظیم کنید که هزینه حمل و نقل گرفته نشود و ‌یا بازه‌ی زمانی ارسال قطعات، در چه تاریخ و ساعتی باشد.

3. تمرین‌، تمرین‌ و باز هم تمرین

دمو‌ها بسیار دشوارتر از ارائه دادن با نرم‌افزارهایی مثل پاورپوینت هستند. زیرا در‌یک نسخه‌ی نمایشی‌، شما باید هم‌زمان بر مشتری‌، تأثیری که نمایش بر مشتری می‌گذارد و‌یا حتی مکانیک‌های نمایشی تمرکز کنید. بنابراین این کار سختی است که این کار را بدون حداقل سه بار تکرار انجام دهید. بدون تمرین کردن، خیلی از مشتریان بعد از جلسه دمو، از خرید سرباز می‌زنند و به خرید در آینده موکول میکنند که جذب این مشتریان برای نمایندگان فروش بسیار سخت خواهد بود. بدون تمرین، نتیجه همیشه فاجعه ست.

4. همه چیز را از قبل آزمایش کنید

یک دموی پیچیده و سخت، به مشتری ثابت میکند که:

  • شما به اندازه کافی آماده نشده‌اید که در این صورت مشتری از خرید خود منصرف می‌شود
  • این محصول‌ هنوز خام است که حتی در بهترین حالت نیز شکست می‌خورد
  • هر دو مورد.

هرگز جلسات دمو را به صورت خشک اجرا نکنید و دمو را به صورت‌ یک طرفه پیش نبرید و مشتری خود را، همراه خود کنید. ترجیحاً در محل‌هایی متفاوتی دموی خود را انجام ‌دهید. هرگز تصور نکنید که تمام تجهیزات موجود در سالن سایت مشتری ‌یا مرکز کنفرانس کار می‌کنند. همیشه ‌یک برنامه پشتیبان همراه با برخی دیگر از فعالیت‌های فروش محور داشته باشید که اگر مشکلی پیش آمد‌، می‌تواند خلا را پر کند.

ادامه این مقاله را در سایت گامادسک مشاهده نمایید.

  • محمدحسین خان محمدی
  • ۰
  • ۰

یافتن افراد جدید برای خرید محصول یا خدمات شما، بخش مهمی ‌از کل روند فروش است. ممکن است برای برخی از افراد دشوار باشد؛ اما اگر هدف شما افزایش فروش است، باید بفهمید کدام استراتژی فروش برای مشتری هدف شما موثر است.

گامادسک

آیا شما محصول خوبی دارید اما مشتریان مناسبی برای خرید آن پیدا نمی‌کنید؟ آیا مطمئن نیستید که چگونه به مشتریان خود نزدیک شوید یا پیام فروش گیج کننده‌ای دارید؟ برای بدست آوردن بیشتر مشتریانی که محصولات شما را خریداری می‌کنند، از استراتژی‌ها، نکات و تکنیک‌های فروش زیر استفاده کنید.

1- مردم، مزایا را می‌خرند

مردم کالا نمی‌خرند؛ بلکه نتایجی را که محصول می‌دهد را می‌خرند. مشتری ایده‌آل خود را با تهیه لیستی از تمام مزایایی که مشتری شما با استفاده از محصول یا خدمات شما از آن برخوردار خواهد شد، شروع کنید.

2- مشتری خود را به روشنی تعریف کنید

برای شخصی که ممکن است محصول شما را بخرد و با کسی که بلافاصله محصول شما را می‌خرد، تفکیک کنید و یک آواتار از آن مشتری ایجاد کنید و از آن‌ها ‌سئوالات خاص بپرسید:

  • سن
  • جنسیت آنها
  • تعداد فرزند
  • میزان درآمد
  • میزان تحصیلات آنها

3- مسئله را به روشنی مشخص کنید

مشتری شما چه نوع مشکلی دارد که می‌توانید حل کنید؟ اگر مشتری خود را به درستی شناسایی کرده باشید، این افراد برای حل مشکل حاضرند به شما مبلغی را پرداخت کنند.

  • بعضی اوقات مشکلات واضح و روشن است.
  • بعضی اوقات مشکلات واضح یا نامشخص نیستند
  • گاهی اوقات مشکلات برای مشتری وجود ندارد. در صورت عدم وجود مشکل‌، مشتری کالای شما را خریداری نمی‌کند.

4- مزیت رقابتی خود را توسعه دهید

مزیت رقابتی، دلیل خرید محصولات یا خدمات شما را از نظر مزایا یا نتایج و یا عواملی که مشتری شما از خرید محصول یا خدمات شما لذت خواهد برد، تعریف می‌کند که از خرید محصول یا خدمات رقیب شما لذت نخواهد برد. روی مزایای آنچه محصول شما را بهتر از دیگران می‌کند تمرکز کنید.

5- از محتوا و بازاریابی رسانه‌های اجتماعی به نفع خود استفاده کنید

روش‌های بسیار زیادی برای رساندن محصول به مشتریان یا آشنایی با محصول خود، بیش از هر زمان دیگری وجود دارد. بهترین انتخاب چیست؟ همه آن‌ها ‌رایگان هستند. می‌توانید از رسانه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام و وبلاگ خود به نفع خود استفاده کنید. با ایجاد ارتباط با مشتریان خود از طریق این کانال‌ها‌ می‌توانید به افراد بیشتری از همیشه دسترسی پیدا کنید. برخی از مزایای بازاریابی محتوا شامل موارد زیر است:

  • دسترسی بیشتر به لیدهای واجد شرایط
  • کانال‌های بیشتری برای فروش محصول شما
  • هزینه‌های کمتری برای جذب مشتری.

در اینجا یک نمودار از سرعت تولید داده در اینترنت وجود دارد. نگاهی به وب سایت‌های شبکه‌های اجتماعی بیندازید. استفاده از این مخاطبان، شگفت‌آور نخواهد بود؟

گامادسک

6- گاهی اوقات، شما مجبور می‌شوید که تماس بگیرید

اگر محصول شما جدید باشد‌، ممکن است مجبور شوید از طریق تماس به مشتریان خود، علاقه ایجاد کنید. این تماس احتمالی، می‌تواند در نگاه اول ناامیدکننده و سخت باشد. اما این کار را شما باید شخصا انجام دهید و مشتری را گرم کنید.

7- هنگام شروع فروش، روش 100 تماس را امتحان کنید

این روشی است که برای شروع غلبه بر ترس از طرد شدن، شروع به فروش کردم. هرچه سریعتر با 100 مشتری تماس بگیرید. شما واقعاً به نتایج فروش خود اهمیت نمی‌دهید‌،  فقط تعداد افرادی که با آن‌ها‌ تماس می‌گیرید. در هنگام فروش محصول خود نترس خواهید شد.

8- قیمت مناسب را انتخاب کنید

برای تعیین قیمت مناسب، از رقبا در بازار تحقیق کنید. اگر محصولی با قیمت بالا دارید، آماده تحویل بیش از حد کیفیت به مشتریان خود هستید. قیمت را می‌توان با “ارزش درک شده” محصول شما تعیین کرد. اگر می‌توانید محصول خود را برتر از رقبای خود جلوه دهید، می‌توانید قیمت بالاتری را در نظر بگیرید.

مطلب مرتبط: SLA خود را به بهترین روش تنظیم کنید

9- فنون مناسب مذاکره را بیاموزید

مذاکره‌کنندگان ماهر معمولاً نگران یافتن راه حل یا ترتیبی هستند که مورد رضایت هر دو طرف باشد. آن‌ها‌به دنبال شرایطی هستند که “برد- برد” خوانده می‌شود. شرایط برد برد جایی که هر دو طرف از نتایج مذاکره راضی هستند. بهترین مذاکره کنندگان این 3 ویژگی را دارند:

  • آن‌ها ‌سئوالات خوبی را می‌پرسند تا دقیقاً به آنچه شما نیاز دارید‌، پی ببرند
  • آن‌ها ‌صبورند
  • آن‌ها‌ از قبل بسیار خوب آماده شده‌اند.

10- ارائه‌های موثر داشته باشید

در فروش مهم است که ارائه خود را خلاقانه و جذاب به مشتریان خود ارائه دهید. یکی از راههای ارائه موثر، استفاده از پاورپوینت است.

11- همیشه مشتری، یک مشتری است

هنگامی‌که مشتری محصول شما را خریداری کرد‌، این نباید پایان رابطه شما با او باشد. تمرکز خود را بر حفظ یک رابطه قوی با مشتری خود بگذارید. این تن‌ها‌باعث ایجاد اعتماد بیشتر و ارزش افزوده به محصول شما خواهد شد.

 

ادامه این مقاله در سایت گامادسک

  • محمدحسین خان محمدی
  • ۰
  • ۰

CRM چیست؟

مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) یک فناوری برای مدیریت کلیه روابط و تعاملات شرکت شما با مشتریان و مشتریان بالقوه است. هدف ساده است: بهبود روابط برای رشد کسب و کار خود. سیستم CRM به شرکتها کمک می‌کند تا با مشتریان در ارتباط باشند، روندها را ساده کرده و سودآوری را بهبود بخشند.

گامادسک

وقتی مردم در مورد CRM صحبت می‌کنند، معمولاً به نرم‌افزار CRM اشاره می‌کنند. ابزاری که به مدیریت تماس، مدیریت فروش، بهره وری و…کمک می‌کند. نرم‌افزار CRM می‌تواند برای مدیریت روابط مشتری در کل چرخه حضور مشتری، بازاریابی گسترده، فروش، کسب و کار دیجیتال و تعاملات خدمات مشتری استفاده شود.

CRM برای چه کسانی است؟

یک سیستم CRM به همه از جمله فروش، خدمات به مشتری، توسعه کسب و کار، جذب نیرو، بازاریابی یا هر شغل دیگر، راه و ابزاری بهتر برای مدیریت تعاملات و روابط خارجی را ارائه می‌دهد که باعث موفقیت می‌شود. یک ابزار CRM به شما امکان می‌دهد اطلاعات تماس مشتری و مشخصات مشتری را ذخیره کنید، فرصتهای فروش را شناسایی کنید، موارد مربوط به خدمات را ضبط کنید و کمپین‌های بازاریابی را مدیریت کنید. در مواقعی می‌توانید اطلاعات مربوط به هر تعامل با مشتری را به منظور ارتقاء سطح میزان رضایت مشتری از شرکت، در دسترس همکاران خود قرار دهید.

مشاهده و دسترسی آسان به داده‌ها، همکاری و افزایش بهره‌وری را آسان‌تر میکند. به عنوان مثال، هر کس در شرکت شما می‌تواند ببیند که چگونه با مشتری ارتباط برقرار شده است یا چه محصول یا ابزاری خریداری شده در چه زمانی و با چه قیمتی بوده است و یا موارد دیگر. CRM می‌تواند به شرکتها در هر اندازه کمک کند تا رشد کسب و کار را افزایش دهند. به ویژه برای یک کسب و کار کوچک بسیار مفید است.

CRM برای کسب و کار شما مهم است

CRM بزرگترین و سریعترین نرم‌افزار کاربردی سازمانی است و پیش‌بینی می‌شود هزینه‌های جهانی CRM تا سال 2027 به 114.4 میلیارد دلار برسد.

اگر کسب و کار شما پایدار باشد، شما به یک استراتژی برای آینده احتیاج دارید که در دسترس مشتریان شما باشد. شما برای فروش، کسب و کار خود و سودآوری، اهداف دارید. اما بدست آوردن اطلاعات به‌روز و قابل اعتماد در مورد پیشرفت شما، می‌تواند مشکل باشد. چگونه بسیاری از داده‌های حاصل از فروش، خدمات به مشتری، بازاریابی و نظارت بر شبکه‌های اجتماعی را به اطلاعات مفید برای کسب و کار خود تبدیل می‌کنید؟

شما در تمام این مسیر، کاملاً واضح و قابل مشاهده خواهید بود و نرم‌افزار CRM مسیر روشنی از سوالات تا فروش را به شما نشان می‌دهد.

سیستم CRM می‌تواند نمای کاملی از مشتریان شما را داشته باشد. شما می‌توانید همه چیز را در یک مکان مشاهده کنید. یک داشبورد ساده و قابل تنظیم که می‌تواند سابقه قبلی مشتری با شما، وضعیت سفارشات وی، هرگونه مشکلات ریز و درشت خدمات به مشتری و موارد دیگر را برای شما بازگو کند. بازاریابان می‌توانند از یک راه حل CRM برای مدیریت و بهینه‌سازی کارزارها و سفرهای هدایت شده با رویکرد داده محور استفاده کنند و مسیرهای فروش یا چشم‌اندازهای آینده را بهتر درک کرده و پیش‌بینی را ساده‌تر و دقیق‌تر کنند.

برخی از بزرگترین دستاوردها در بهره‌وری و ایجاد تغییر در کل شرکت به سمت مشتری مداری، می‌تواند استفاده از نرم‌افزار CRM باشد یا فقط استفاده از یک ابزار فروش و بازاریابی و جاسازی آن در کسب و کار شما باشد (از امور مالی گرفته تا خدمات مشتری و مدیریت زنجیره تامین). این کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که نیازهای مشتری در خط مقدم فرآیند کسب و کار و نوآوری قرار دارند.

اگرچه سیستم‌های CRM به طور سنتی به عنوان ابزارهای فروش و بازاریابی مورد استفاده قرار می‌گرفتند اما خدمات و پشتیبانی مشتری هم بخشی از نرم‌افزار CRM است و نقشی اساسی در مدیریت ارتباط جامع مشتری را دارد. مشتری امروز ممکن است در یک کانال (مثلاً توییتر) مشکلی را مطرح کند و سپس برای حل و فصل خصوصی آن به ایمیل یا تلفن تغییر دهید.

یک نرم‌افزار CRM به شما امکان می‌دهد بدون از بین بردن ردیابی، پرس و جو را از طریق کانالها مدیریت کنید و به فروش، خدمات و بازاریابی، دید واحدی از فعالیت‌های مشتری برای اطلاع از فعالیتهای او می‌دهد. توانایی اتصال این سه عملکرد و تیمهایی که آنها را در یک پلتفرم و با یک دیدگاه به مشتری ارائه می‌دهند، برای ارائه تجارب مرتبط بسیار ارزشمند است.

اداره یک کسب و کار بدون CRM سبب افزایش هزینه می‌گردد

مدیریت بیشتر، به معنای اختصاص زمان کمتری برای هر چیز دیگری است. یک تیم فعال فروش می‌تواند سیل اطلاعاتی را ایجاد کند. نیروهای پشتیبانی ممکن است در جاده با دیگران صحبت‌ کنند یا با مشتریان دیدار می‌کنند و اطلاعات ارزشمندی را می‌یابند که اغلب این اطلاعات در یادداشت‌های دست نویس، لپ تاپ‌ها و… ذخیره می‌شوند.

این جزئیات ممکن است از دست بروند و جلسات به طور منظم و نرمال پیش نرود و اولویت‌بندی مشتریان که بر اساس داده‌ها نادرست است، اشتباه انجام شود. اما فقط فروش نیست که بدون CRM آسیب می‌بیند.

ممکن است مشتریان شما در طیف وسیعی از سیستم‌عامل‌ها و نرم‌افزارهای مختلف (از جمله تلفن، ایمیل یا رسانه‌های اجتماعی) با شما تماس بگیرند و سئوالاتی را بپرسند یا سفارشات را پیگیری کنند یا در مورد مشکلی با شما تماس بگیرند. بدون یک بستر مشترک برای تعاملات مشتری، می‌توان ارتباطات را از طریق سیل اطلاعات از دست داد و یا منجر به پاسخ کند یا نامطلوب شود.

حتی اگر همه این داده‌ها را با موفقیت جمع‌آوری کنید، با چالش منطقی‌سازی آن روبرو هستید. تهیه گزارش ممکن است دشوار باشد و می‌تواند زمان ارزشمند فروش را تلف کند. به همین دلیل مدیران می‌توانند نظارت داشته باشند تا منجر به عدم پاسخگویی تیم نشود.

سیستم CRM چه کاری انجام می‌دهد؟

راه‌حل مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) به شما کمک می‌کند تا با سازماندهی اطلاعات مشتری و چشم اندازهای پیشرو، مشتریان جدیدی پیدا کنید و در کسب و کار خود، آنها را برنده شوید و آنها را راضی نگه دارید تا به شما کمک کند روابط قوی‌تری با آنها برقرار کرده و کسب و کار خود را سریعتر رشد دهید.

سیستم‌های CRM با جمع‌آوری وب سایت، ایمیل، تلفن و داده‌های رسانه‌های اجتماعی مشتری (و موارد دیگر) در چندین منبع و کانال شروع می‌شوند. همچنین ممکن است به طور خودکار سایر اطلاعات، مانند اخبار اخیر در مورد فعالیت شرکت را به خود جلب کند و می‌تواند جزئیات شخصی مانند تنظیمات شخصی مشتری در ارتباطات را ذخیره کند.

ابزار CRM این اطلاعات را سازماندهی می‌کند تا سوابق کاملی از افراد و شرکتها را به شما ارائه دهد. بنابراین می‌توانید رابطه خود را به مرور درک کنید.

با نگاه تلفیقی به هر مشتری، از سیستم CRM برای مدیریت فعالیتها و تعاملات روزمره مشتری استفاده می‌شود. از منظر بازاریابی، این بدان معنی است که از طریق کمپین‌ها و سفرهای بازاریابی دیجیتال، چشم‌اندازهای خود را با پیام مناسب، در زمان مناسب، درگیر می‌کنید.

ادامه این مقاله در سایت گامادسک بخوانید.

  • محمدحسین خان محمدی